Såld

Välkomna till Karl XI Gatan 17B och denna lägenhet om 127 kvm...

Main image

Karl XI Gatan 17B

Lund

Välkomna till Karl XI Gatan 17B och denna lägenhet om 127 kvm med många möjligheter. Lägenheten har två separat ingångar vilket gör att en del kan användas som kontorsdel eller liknande. Föreningen tillåter att juridisk person äger efter styrelsen samtycke. Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger stora sällskapsytor. Välplanerad bostad med tre sovrum, två badrum samt separat tvättstuga. Garageplats tillhör lägenheten. Perfekt läge mitt i city med hela Lunds utbud runt knuten.

Bostadsinfo
Status
Såld
Pris
3 850 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
6 350 kr/mån
Antal rum
5
Boarea
127 m²
Byggnadsår
2005
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Hall med klinkers och vita väggar

KÖK - Kök och vardagsrum har öppen planlösning vilket ger stora sällskapsytor. Köksinredning med vita luckor och vitt kakel ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med kyl, frys, inbyggnadsugn (Miele, 2020), mikrovågsugn, diskmaskin (Bosch, 2020), induktionshäll (2019) och köksfläkt. I köket har man plats för ett stort matbord. Parkettgolv och vita väggar

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är rymligt med trevligt ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck. Ett lättmöblerat rum med plats för den stora soffan. Parkettgolv och vita väggar.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med ljust kakel och klinkers. Dusch med glasdörrar, handfat med kommod, badrumsspegel med belysning, toalettstol samt handdukstork.

KLÄDKAMMARE - I hallen har man en stor klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

BADRUM - Stort helkaklat badrum med stilfullt ljust kakel och klinkers. Handfat med kommod, badrumsspegel med belysning, badkar med glasvägg samt toalettstol.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Rymligt sovrum med plats för både stor säng samt skrivbord. Parkettgolv och vita väggar.

TVÄTTSTUGA - Lägenheten har separat tvättstuga som är helkaklad med mörk klinkers på golvet och ljust kakel på väggarna. Tvättmaskin, torktumlare, tvättho samt väggskåp.

KONTORSDEL/SOVRUM - Detta rumma är rymligt med separat ingång vilket gör det utmärkt som kontorsdel eller liknande. Nuvarande ägare har valt att disponera detta som sovrum samt som arbetsrum. Parkettgolv och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Diamanten äger fastigheten Leksaken 2 i Lunds kommun som de förvärvade 2004. Föreningen består av 72 lägenheter. Föreningen tillåter att juridisk person äger efter samtycke med föreningen. Finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget ( uppgift lämnad av styrelse 2020-03-20).

Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är:
-Garageplats 600 kr/mån + serviceavgift laddbox 130 kr/mån.
-Hushållsel, schablonkostnad 476 k/mån. Föreningen mäter den faktiska förbrukningen och regleras två gånger per år efter faktiskt förbrukning.
-Kabel-Tv/Bredbandsavgift 235 kr/mån
-Hemförsäkring

Parkering: Garage finns med 72 platser, varav 20 är utrustade med laddstolpar. Till samtliga lägenheter hör en garageplats, 600 kr/mån. Denna lägenhet har en garageplats med laddstolpe. Därutöver finns 5 st MC-platser. Om man inte önskar använda sin garageplats kan man hyra ut denna till annan medlem i föreningen.

Gästlägenhet: Det finns en gästlägenhet med två rum, kostnad 300 kr/natt för båda rummen. Det yttre rummet har två sängplatser. Det inre rummet har fyra sängplatser (en våningssäng och en bäddsoffa).

Internet och TV: Föreningen har avtal med Com Hem gällande Digital TV, bredband (100Mb/s) och IP telefoni. Extra TV-kanaler samt högre bredbandshastighet kan beställas av föreningsmedlemmar till rabatterade priser.

Förråd: Det finns ett förråd som tillhör lägenheten.

Föreningen tar ut överlåtelseavgift om 1183 kr, betalas av köparen. Pantsättningsavgift om 473 kr, betalas av låntagaren.

Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse.
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lund City
Gatuadress
Karl XI Gatan 17B
Postnummer, ort
222 20 Lund
Lägenhetsnummer
17211
Lägenhetsnummer LM
1001
Boarea(BOA)
127 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Andelstal
1,4127%
Andel av månadsavgift
1,38465%
Överlåtelseavgift
1183 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är inte pantsatt
Pantsättningsavgift
473 kr

Kostnader

Månadsavgift
6 350 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Inkl. värme, vatten, renhållning och bostadsrättstillägg.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är garageplats 600 kr/mån + serviceavgift av laddbox 130 kr/mån. Hushållsel, schablonkostnad 476 kr/mån. Föreningen mäter den faktiska förbrukningen och regleras två gånger per år efter faktiskt förbrukning. Kabel-Tv/Bredbandsavgift 235 kr/mån och hemförsäkring.
Avgiftshöjningar
Finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget ( uppgift lämnad av styrelse 2020-03-20).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Garage finns med 72 platser, varav 20 är utrustade med laddstolpar. Till samtliga lägenheter hör en garageplats, 600 kr/mån. Denna lägenhet har en garageplats med laddstolpe. Därutöver finns 5 st MC-platser. Om man inte önskar använda sin garageplats kan man hyra ut denna till annan medlem i föreningen.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Diamanten
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2005
Hiss finns
Ja
Värme- & ventilationsanläggning
Fjärrvärme
Övriga utrymmen i föreningen
Det finns en gästlägenhet med två rum, kostnad 300 kr/natt för båda rummen. Det yttre rummet har två sängplatser. Det inre rummet har fyra sängplatser (en våningssäng och en bäddsoffa).
TV/internet
Föreningen har avtal med Com Hem gällande Digital TV, bredband (100Mb/s) och IP telefoni. Extra TV-kanaler samt högre bredbandshastighet kan beställas av föreningsmedlemmar till rabatterade priser.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2010-11-14
Specifik energianvändning
75 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.