Såld

Genomgående 3:a om 74 kvm med uteplats och uterum i soligt söderläge..

Main image

Strandpromenaden 16

Lomma

Låt oss presentera denna genomgående 3:a om 74 kvm med uteplats och uterum i soligt söderläge mot den gröna innergården samt balkong med havsutsikt och kvällssol. En bostad i mycket fint skick med bara några meter till Lommas finaste strand. Trevliga sällskapsytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Master bedroom med både klädkammare och skjutdörrsgarderob. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett bekvämt modernt boende på perfekt läge i Lomma Strandstad. Garage finns under huset. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pris
3 495 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 788 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
74 m²
Byggnadsår
2008
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Parkettgolv och vita väggar.

BADRUM - Till höger från hallen når man lägenhetens rymliga badrum. Mörk klinkers på golvet samt vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med golvvärme, handfat med kommod, dusch med infällbara duschväggar, vägghängd toalett, handdukstork samt spotlights i taket. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt väggskåp med bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM - Till vänster från hallen når man lägenhetens första sovrum. Sovrummet har parkettgolv och vita väggar. Härifrån har man utsikt mot lägenhetens balkong.

VARDAGSRUM - Vidare från hallen når vi det ljusa vardagsrummet som har öppen planlösning mot köket. Stora fönsterpartier ger ett generöst ljusinsläpp. Från vardagsrummet har man utgång till lägenhetens balkong med utsikt mot stranden och kvällssol. Välplanerat vardagsrum med gott om plats för både soffa samt större matbord. Parkettgolv, vita väggar samt fondväggar.

KÖK - Modernt kök med inredning i vitt samt kakel ovan de gråa bänkskivorna. Köket erbjuder bra arbetsytor och är utrustat med hel kyl och frys, diskmaskin, häll, köksfläkt, ugn samt mikrovågsugn. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Master bedroom med stor klädkammare samt skjutdörrsgarderob. Klädkammaren har praktiskt Elfa-system vilket ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Från detta sovrum når man lägenhetens uterum samt uteplats som vetter mot innergården i söderläge.

UTEPLATS MED UTERUM - Uteplatsen och uterummet ligger i perfekt söderläge och fungerar som extrarum stora delar av året. Från uteplatsen och uterummet har man utsikt mot den gemensamma innergården.

Nuvarande ägare har målat om lägenheten januari 2019 samt nya dimbara spotlights i köket 2019.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Stranden äger fastigheten Lomma 25:37. På fastigheten finns tre byggnader med 35 lägenheter som färdigställdes 2008. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen. Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (2020-08-27). Senast avgiften förändrades vara 2015 då gjordes en sänkning. Inga kommande renoveringar är beslutade (2020-08-27).

Uteplats: Lägenheten har en balkong samt en uteplats. Balkongen har havsutsikt samt kvällssol och uteplatsen har ett inglasat uterum med ett trädäck om ca 15 m² i perfekt söderläge. Bostadsrättsinnehavaren är skyldig att svara för underhållet av uteplatsen samt trädäcket. Uteplatsen ingår inte i upplåtelsen av bostadsrätten.

Garage och parkering: Föreningen disponerar 35 garageplatser och 7 bilplatser för gästparkering. En parkeringsplats i garaget är obligatoriskt för alla lägenheter och kostar 661 kr/mån.

Förråd: Källarförråd tillhör lägenheten. Extra förvaringsutrymme kan hyras om man önskar.

Innergård: Det finns en trevlig gemensam innergård.

Gemensamma utrymme: Innergård, hobbyrum i källaren, cykelparkering i källaren och på gården.

Kostnader utöver avgiften som tillkommer:
– Telia, 249 kr/mån.
– Garageplats i källaren, 661 kr/mån.
– Hushållsel.
– Hemförsäkring.

Andelstal: Föreningen redovisar andelsprocent 2,4805% samt andelsprocent årsavgift 2,48049%.

Läs mer

Övrigt

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Strandpromenaden 16
Postnummer, ort
234 39 Lomma
Lägenhetsnummer
0A12
Boarea(BOA)
74 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Källarförråd tillhör lägenheten. Extra förvaringsutrymme kan hyras om man önskar.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
2,4805%
Andel av månadsavgift
2,48049%
Överlåtelseavgift
1183 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
473 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 788 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl värme, VA och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer: Telia, 249 kr/mån. Garageplats i källaren, 661 kr/mån. Hushållsel. Hemförsäkring.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (2020-08-27). Senast avgiften förändrades vara 2015 då gjordes en sänkning. Inga kommande renoveringar är beslutade (2020-08-27).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen disponerar 35 garageplatser och 7 bilplatser för gästparkering. En parkeringsplats i garaget är obligatoriskt för alla lägenheter och kostar 661 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Stranden
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2008
Hiss finns
Ja
Upplåten mark
Bostadsrättsinnehavaren är skyldig att svara för underhållet av uteplatsen samt trädäcket. Uteplatsen ingår inte i upplåtelsen av bostadsrätten.
TV/internet
Kabel-tv och bredband levereras via Telia, ett obligatoriskt tillägg tillkommer 249 kr vilket innefattar ett basutbud av 100 Mbit fiber-bredband, tv-kanaler, och fast telefoni.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2019-09-18
Energiklass
E
Specifik energianvändning
105 kWh/m²
Energiprestanda
128 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.