Såld

På Bullerbygatan finner man denna välplanerade 2:a om 55 kvm med stor söderbalkong...

Main image

Bullerbygatan 111

Malmö

På Bullerbygatan finner man denna välplanerade 2:a om 55 kvm med stor söderbalkong och utsikt över grönområde. Lägenheten är belägen överst i huset med trevliga sällskapsytor och generöst ljusinsläpp. Öppen modern planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har vit modern inredning och plats för matbord. Skjutdörrsgarderob och sovrum med klädkammare ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Helkaklad wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare. Det finns en parkeringsplats per lägenhet i föreningen, kostnad 300 kr/mån. Ett bekvämt boende med närhet till natur, skolor och handelsområde som Toftanäs. Bra kommunikationsmöjligheter med busslinjer några minuter bort som tar dig enkelt till city, Hyllie och Lund. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 374 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
55 m²
Byggnadsår
2013
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Hall med klinkers på golvet, vita väggar samt skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter.

WC/DUSCH - Till höger i hallen finner man lägenhetens helkaklade wc/dusch. Grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Dusch med glasdörrar, vägghängdtoalett, handfat med kommod och badrumsskåp med belysning. Här finns också tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och väggskåp ovan.

KÖK - Vidare in i lägenheten finner man köket som har öppen planlösning med vardagsrummet. Här finns plats för ett matbord. Köket har vit modern inredning med kakel ovan arbetsytorna och är utrustat med häll/ugn, köksfläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Vid matplatsen har man ett större fönster vilket ger ett trevligt ljusinsläpp. Pakettgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM - Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket ger trevliga sällskapsytor. Ett lätt möblerat rum med plats för en stor soffa. Vardagsrummet har stora dubbeldörrar som tar en ut till lägenhetens balkong. Parkettgolv och ljusa väggar.

BALKONG - Den generösa balkongen är belägen i soligt söderläge och har plats för både matbord och loungedel. Här kan man njuta av en härlig vy mot det stora grönområdet.

SOVRUM MED KLÄDKAMMARE - Sovrummet är stort och har plats för både dubbelsäng och skrivbord. Väggar i en blå ton och parkettgolv. I anslutning till sovrummet har man en klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Tjorven 2 består av 32 lägenheter och är belägen på Gyllins trädgård i Östra Malmö. Föreningen upplåter 27 lägenheter med bostadsrätt och 5 lägenheter samt 32 parkeringsplatser med hyresrätt. Husen stod färdiga 2013 och föreningen äger fastigheten Malmö Tjorven 2. Förvaltare är Bredablick. Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Gatuadress
Bullerbygatan 111
Postnummer, ort
212 45 Malmö
Lägenhetsnummer
173-111-1202
Lägenhetsnummer LM
1202
Boarea(BOA)
55 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten.
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
2,52530000
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
Uppgiften saknas i föreningens register
Överlåtelseavgift
1190 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
476 kr

Kostnader

Månadsavgift
3 374 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, kallvatten, kabel-TV (basutbudet), bostadsrättstillägg.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är hushållsel, varmvatten och hemförsäkring. Föreningen har gemensamt elavtal samt individuell mätning av varmvatten. Respektive lägenhet debiteras efter sin förbrukning.
Avgiftshöjningar
Månadsavgifterna sänks med 2% från och med oktober 2021. Föreningen har inte ändrat årsavgifterna sedan december 2015 när bostadsrätterna uppläts. Föreningen kommer ha budgetmöte nu i november.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Det finns 32 parkeringsplatser som föreningen förvaltar över. Kostnad 300kr/mån. Max en plats per lägenhet, outnyttjade parkeringsplatser blir gästparkeringar. Maila till styrelsen för att anmäla sitt intresse.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Tjorven 2
Brf bildades
2014
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2013
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Finns två stycken låsta cykelförråd.
Utförda renoveringar
Föreningen har ej gjort något större underhåll under åren, men upprättade en underhållsplan 2018 för kommande år. Byte av balkongräcken under 2021.
Kommande renoveringar
Målning av detaljer på staket och fönster under 2022.
TV/internet
Grundutbud för kabel-TV ingår i avgifter. Avtal för bredband (fiber) tecknas separat via Ownit med hastigheter upp till 1000mbit/s.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-01-07
Energiklass
D
Specifik energianvändning
61 kWh/m²
Energiprestanda
90 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.