Såld

Trivsam 2:a med ljuvlig balkong i västerläge i Lomma centrum är nu till salu.

Main image

Strandvägen 88B

Lomma

Trivsam 2:a med ljuvlig balkong i västerläge i Lomma centrum är nu till salu. Här bor man mellan stad och hav i en exklusiv idyll mitt i Lomma centrum. Öppen och ljus planlösning mellan vardagsrum och kök. Extra takhöjd om 2,6 meter. Stor wc/dusch med tvättavdelning och sovrum med förvaring samt klädkammare i hall. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 031 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
55 m²
Byggnadsår
2014
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med god plats för avhängningsmöjligheter. Härifrån når man bostadens klädkammare. Fin ekparkett som är genomgående i hela lägenheten. Målade väggar i ljus nyans.

KÖK - Öppet kök med bra ytor för matlagning och en matplats där man enkelt får plats med 4-6 personer. Stilren vit köksinredning från HTH med grå bänkskiva och vitt kakel ovan arbetsyta. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, kyl/frys, inbyggnadsugn och micro i praktisk ståhöjd samt fläkt, samtliga från Siemens. Utgång till den härliga balkongen finns mellan kök och vardagsrum.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffgrupp och andra förvaringsmöblemang. Ett stort fönsterparti ger ett generöst ljusinsläpp med utsikt över gården.

BALKONG - En extra plats att njuta på. Både under dag och kvällstid kan man fånga solens timmar. Utsikt över den inhägnade gården som har härlig grönska.

SOVRUM - Ett mysigt sovrum som är beläget med utsikt över gården. Här finns plats för dubbelsäng. Garderob finns till förvaring. Ekparkett och målade väggar i ljus nyans.

WC/DUSCH/TVÄTT - Stilfull helkaklad wc/dusch med mörk klinker på golvet och vitt kakel på väggar. Rymlig och välplanerad med egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Arbetsbänk och skåp till förvaring. Kommod med handfat, spegel med belysning, duschhörna med glasdörrar, högskåp samt handdukstork.

Läs mer om rummen

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Torghuset i Lomma består av 66 lägenheter. Storleken på lägenheterna varierar mellan 2 och 4 rum och kök. Lägenheterna har balkong eller uteplats. Till varje lägenhet tillhör ett förrådsutrymme i källarplan. Det finns en skyddad innergård på våning 2 ovanför COOP. Det finns ett stort antal garageplatser i källarplan att hyra som ägs av ett fastighetsbolag och administreras av ett parkeringsbolag.
Fastigheten är belägen i centrum på Lomma torg med närhet till bl.a. affärer, banker, bageri, frisörer, systembolag, frukt & grönt, optiker, apotek, restaurang, köttaffär, sportbar och järnaffär, bibliotek, skola, daghem – fritidshem, gym, pizzeria och frisörer. Även närhet till vårdcentral och bibliotek.
Lomma hamn och badstranden med olika aktiviteter, seglingsklubb, dyk-klubb, golfklubb, restauranger och caféer etc.
Tack vare läget i centrala Lomma har vi nära till bussförbindelser till grannstäderna Lund och Malmö samt pågatåg.

Hemsida: http://torghuset.bostadsratterna.se/
E-post: brf.torghuset1ilomma@telia.com

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Centrum
Gatuadress
Strandvägen 88B
Postnummer, ort
234 31 Lomma
Lägenhetsnummer
1205
Lägenhetsnummer LM
1202
Boarea(BOA)
55 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Källarförråd i källaren tillhör lägenheten
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,08967%
Andel av månadsavgift
1,11173%
Överlåtelseavgift betalas av
Säljare
Pantförskrivning
är pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
3 031 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Inkl. värme, sopor, kallvatten och bostadsrättstillägg. Obligatoriska tillägg för hushållsel 250 kr/mån och Telia 251 kr/mån (kabel-Tv/bredband/Ip-telefoni) Individuell mätning/debitering för varmvatten, säljaren har för närvarande ca 14kr/mån vilket är extremt lågt.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Det finns ett stort antal garageplatser i källarplan att hyra som ägs av ett fastighetsbolag och administreras av ett parkeringsbolag.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Torghuset i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2014
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Föreningen har en skyddad innergård på våning två (ovanför COOP). Till varje lägenhet tillhör ett förrådsutrymme på källarplan.
TV/internet
Föreningen är ansluten till kabel-tv, bredband samt Ip-telefoni via Telia. Obligatoriskt tillägg 251 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2017-02-16
Energiklass
C
Energiprestanda
73 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.